Mit navn er Louise Holm Sangild

Gennem mere end 20 år har jeg interesseret mig for og nørdet med planter, eksperimenteret med farver og blomstringssæsoner.


Og som så mange andre, og måske også dig,  bekymrer jeg mig om vores  planets tilstand, og hvilken vej klimaet er på vej hen. 

Hvad kunne jeg selv helt konkret gøre, for at hjælpe klima og biodiversitet på vej?


Derfor blev min interesse vakt, da idéen om skovhaver blev præsenteret for mig - her var en mulighed for selv at kunne gøre noget aktivt og konkret, samtidig med at jeg selv blev mere selvforsynende og fik en have, der var super smuk og naturlig.

Diversiteten i planter, betød mere diversitet i insektliv, og dermed også fugleliv og frøer og tudser.


Den spiselige skovhave efterligner i design naturens egne principper, så du når først haven er etableret, ikke skal luge og hakke ukrudt, men lade planterne passe sig selv, i naturlig balance med naturens økosystem, og du kan løbende hente spiseligt ind til køkken og madlavning.


På den måde bliver du mere selvforsynende, og sparer derved planeten for en masse transportkilometer, du får frisk frugt grønt og bær, sprængfyldt med vitaminer.

Og du sparer selvfølgelig også penge på, ikke at skulle købe de dyre hindbær mm. nede fra supermarkedet.


En skovhave er mit bedste bud på, hvordan du og jeg kan gøre noget godt for planeten, og samtidig os selv.


Lad os tage en snak om, hvordan du kunne tænke dig, din skovhave skal designes. Du finder priser og muligheder her.


Mikrogrønt

Mikrogrønt er en anden måde, at styrke sin kost og sørge for at få lokalt og super friskt grønt, og spare på co2-kontoen.

Du kan let selv dyrke det, måske i din vindueskarm, og på den måde forsyne dig og din familie med frisk grønt hele året rundt.

Se mere på min instagram, hvordan du selv kan dyrke dit eget mikrogrønt, eller book dig ind på et mikrogrøntkursus her hos mig